ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόκκινο Κρέας: Το αντίκτυπο της υψηλής κατανάλωσης

Well.cy

Το κόκκινο κρέας, όπως το βοδινό, το αρνί και το χοιρινό, είναι πηγή σημαντικών θρεπτικών συστατικών, όπως πρωτεΐνη, σίδηρος, ψευδάργυρος και βιταμίνες του συγκροτήματος B. Ωστόσο, η υπερβολική κατανάλωσή του έχει συνδεθεί με αρκετούς κινδύνους για την υγεία, όπως καρδιοπάθειες, καρκίνο και παχυσαρκία.

Κίνδυνοι στην υγεία

Διαβάστε τη συνέχεια στο πόρταλ υγείας και ευεξίας well.cy.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Well.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X

Μπες στο μυαλό των
αγαπημένων σου αρθρογράφων

Λάβε στο email σου το τελευταίο τους άρθρο τη στιγμή που δημοσιεύεται.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Απόκτησε συνδρομή με €50 τον χρόνο για πρόσβαση στην έντυπη έκδοση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ